Skapar nya rutiner

Jag håller just nu på att skapa mig nya bättre rutiner kring kost, sömn och träning. Tre viktiga länkar i mitt liv. Utbildningen jag går och fördjupar min kunskap om min livstil är så lärande och väldigt rolig. Vi har en fin och härlig sammanhållning i gruppen. Jag har en tid inte varit 100% noga kring kosten men är väldigt noga nu och det känns bra.

Jag har ett tag inte haft några resultat då jag slarvat med kosten och träningen. Det viktiga i det hela är min sömn. Visste ni att om man sover dåligt på nätterna så påverkas hela er dag och även de handlingar vi gör.

Genom att lägga sig sent och vakna tidigt och vara små trött på dagarna påverkar hur vi tänker och hur vi gör en del saker. Det leder till att vi ofta gör fel. Äter den där godispåsen som vi egentligen inte vill.

Mina nya rutiner är att stänga av min telefon på kvällarna tillbringa mindre tid på sociala medier som påverkar mig och min sömn mycket, lägga mig tidigare i sängen och läsa bra böcker. Äta bra lättsammare mat och att röra på mig.

Kram K

Visa fler inlägg